Danijela prebolela Ognjena Amidžića: Otkrivamo detalje tajne romanse i prvu fotografiju sa zgodnim sportistom (FOTO)

|

Vest o kojoj se pisalo prošlog leta svedočila je o krahu, naizgled idiličnog, desetogodišnjeg braka Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića. Da nije reč samo o traču potvrdili su i poznati supružnici, koji su u zajedničkom saopštenju naveli da za rastanak nije kriva treća osoba, pa se o toj temi više neće izjašnjavati.

Ali ispostavilo se da je treća osoba ipak umešala prste. Radi se o Mini Naumović, Ognjenovoj saradnici, koja u emisiji „Amidži šou” ima svoj segment „Pazi Mina”. Kako upućene osobe tvrde, njih dvoje su vezu započeli dok je voditelj bio u braku.

Iako se nakon razvoda Danijela u javnosti pojavljivala sama, ona već šest meseci uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa fudbalerom Jevremom Kosnićem, koji je rođen pre trideset godina u švajcarskom gradu Sen Galen.

Iako nisu hteli da njihova veza bude javna, sve čeśća pojavljivanja u javnosti pokrenula su glasine da su zajedno. Da je sigurna u svoje emocije, pokazuje i podatak da Danijela Jevrema upoznala sa svojim prijateljima, a nedavno i sa članovima porodice. Takođe, mladi biznismen je potpuno „izgubio glavu“ za Dimitrovskom i s njom ima ozbiljne planove, potpuno siguran da je ona prava.

Novi dečko Danijele Dimitrovske se uspešno bavio sportom, a sada ima privatni biznis. Mlađi je od Danijele šest godina, što im ne predstavlja nikakav problem, jer je on zreo muškarac sa zdravim životnim stilom. Njih dvoje su nedavno bili i na prvom zajedničkom putovanju, u Atini, što se vidi i na njegovom „Instagram“ profilu.

Vlasnica modne agencije Models Inc nije bila spremna da obelodani ovu informaciju, s obzirom na to da veza ne traje dugo, nego je želela da to ostane tajna u narednom periodu.

Par meseci pred odluku o razvodu, Danijela Dimitrovska je pričala sve o odnosu sa Ognjenom Amidžićem.

– Recept za brak ne postoji, Ognjen i ja smo više od 10 godina zajedno i mislim da nisam stekla kredibilitet da pričam o receptu za dobar brak. To mogu da pričaju moji roditelji, koji su preko 30 godina zajedno. Svaki brak ima uspona i padova. Trudiš se da daš sve od sebe, radiš na sebi, a samim tim i na zajednici. Daš sve od sebe da nešto funkcioniše. Zajednički cilj posebno kada imate i dete. Harmonija iz mog ugla nije ista kao iz nečijeg drugog. Ja ne volim da generalizujem, da dajem recepte, da sudim. Svako treba da radi po svom osećaju. Tek kada prevalite put preko 30 godina zajedničkog života, znaćete da li ste u tome uspeli. Ali opet je svaki brak jedinstven i ima svoj recept za uspeh – rekla je ona tada.

Manekenka je takođe isticala da Ognjen i ona uopšte nisu isti.

– Mi smo dve potpuno različite osobe. ALi, dokaz smo da se suprotnosti privlače i dopunjuju. Ognjen je opušten i ume da smiri moju krutost, dok sam ja tu da njega vratim u realnost ako se previše opusti – rekla je tada Danijela, koja sa Ohnjenom ima sina Matiju.

Izvor: blic.rs