Danijela Dimitrovska doživela neprijatnost u školi Mike Aleksića: “Rekla sam tati – Ovde više nikad neću da se vratim”

|

Supermodel i odnedavno voditeljka Danijela Dimitrovska bez zadrške je govorila u “Jutro na Blic” o neprijatnosti koju je doživela prilikom kastinga u školi glume kod Mike Aleksića.

Tokom razgovora sa advokatom Jugoslavom Tintorom, advokatom Milene Radulović, nakon skandala na suđenju samozvanom učitelju glume Miki Aleksiću, Dimitrovska je opisala svoje neprijatno iskustvo.

“Ja moram samo da kažem da sam imala prilike da odem na jedan kasting pomenute škole kada sam imala sedamnaest godina, ne insinuiram da se desilo bilo šta slično ovome, ali da je pristup bio jako neprijatan”, rekla je voditeljka Blic televizije.

Nakon što je izašla sa kastinga, Danijela je odlučila da nikada više ne želi da se vrati u pomenutu školu.

“Sećam se da sam izašla, tata me čekao ispred, da sam mu rekla meni se ovo ne dopada, ne sviđa mi se kako ljudi komuniciraju sa nama na kastingu i ja ne želim ovde nikada više se vratiti. Tako da bih ja zahvalila sada vama ovde i rekla i poručila svim devojčicama, dečacima, ženama i muškarcima da prate svoj osećaj i da u Mileni vide jednu heroinu i svim ovim devojkama 21. veka i da im eto na ovaj način pružimo podršku”, ispričala je Danijela u “Jutro na Blic”.

Izvor: alo.rs