“Danica ovako ne bi otišla ni na pijacu”: Pljušte komentari na račun Lazine devojke – Napravila je veliku grešku

|

Ljubav između Lazara Ristovskog i njegove 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić cveta, što se može videti iz njihovih zajedničkih fotografija. Par je počeo da živi zajedno u luksuznom stanu u elitnom delu Beograda, ubrzo pošto se Lazar razveo od dugogodišnje supruge Danice, a pretpostavlja se da su i vereni.

Ove tvrdnje potkrepljene su fotografijom glumice koju je objavila na svom Instagram profilu. Anica je ležerno postavila šaku na svom kolenu, a svima je u oči upao prsten na njenoj ruci.

Iako se par nije zvanično oglasio povodom novosti, po svemu sudeći uživaju u društvu jedno drugog. Da svoju ljubav definitivno više ne kriju, pokazali su u zajedničkom obilasku Arhivu Vojvodine.

Na fotografijama sa lica mesta Lazar i Anica obilaze ovu ustanovu kulture nasmejani, a ovom prilikom glumac je potpisao ugovor o saradnji u ime „Zilion filma” i Arhiva Vojvodine.

Njegova partnerka Anica je za tu priliku obukla običnu crnu rolku i farmerke širih nogavica, a preko toga je nabacila zanimljiv bež kaput.

Ono što je svima upalo u oči jeste svetao kaiš koji dugo godina nije u modi, tako da se ovaj komad neće često naći u garderoberu nijedne dame istančanog stila.

Ali pretpostavljamo da je Anica samo htela da uklopi jedan asesoar sa kaputom, pa se odlučila da to bude kaiš. Na mnogim slikama vidi se isti prsten koji je Anica pokazala na svojim društvenim mrežama, tako da se čini da joj je posebno drag.

Izvor: hellomagazin.rs