“Dan pre zločina svi smo pili kafu”: Rođak Neša otkrio detalje o Stevanovoj porodici – Čim je ugledao jedan prizor uputio se u policiju

|

Stevan A. (56) iz mesta Vlaški Do kod Žabara ubijen je, kako se sumnja, na spavanju kada su mu život oduzeli bivša žena i deca. Njegov nestanak prijavio je rođak Neša koji je primetio čudno ponašanje Stevanove dece.

“Dan pre nego što je nestao sedeli smo njegovo dvoje dece, on i ja i pili kafu. Najnormalnije su se ponašali, pričali smo kako ćemo da idemo na pecanje svi zajedno”, započinje Neša.

Kako kaže Stevanov rođak, najveću sumnju mu je probudilo to što su vozili Stevicin automobil koji on nikome nije davao.

“Meni nije davao taj auto da pomerim ni 20 metara, a odjednom mi kažu da je on starim automobilom otišao za Austriju, a njima ostavio ovaj. To mi je bilo jako sumnjivo”, priča Neša i ističe.

“Kad sam video Stevicinu ćerku kako riba gepek od automobila, e tu mi nista nije bilo jasno”.

Prema njegovim rečima Stevica je bio velikodušan čovek koji je bivšoj ženi, koja mu je na kraju i presudila, dao kuću na raspolaganje kad se sa decom vratila iz Austrije.

“Trebalo je da mu sredim dvorište kad je došao dok on uradi druge stvari, kad god dođe on oko kuće radi. Pokušao sam da ga dobijem kasnije, posle toga kad smo se videli, ali on je bio čas dostupan čas nesdostupan. Sve vreme je njegov telefon koristio sin koji je pobegao u Austriju i tako pokušao da zavara tragove”, priseća se rođak Neša.

Prema prvim saznanjima, bivša žena, sin i ćerka su Stevanovo telo odneli u šumu kod Kučeva koja je oko 60 kilometara udaljena od sela nakon sto suga ubili na spavanju i zapalili krevet na kom su izvršili gnusni zločin.

Komšije ove porodice kažu da su im bivša Stevičina žena Ljiljana i ćerka Anita odavno sumnjive.

“Mi mislimo da to nisu bila čista posla, bile su uvek u crnom, maske na licu i bele rukavice, kao da su bile u sekti. Izlazile su samo između 11 uveče i 5 ujutru, dok ne svane”, ispričao je komšija.

Izvor: mondo.rs