Dan kupanja na jednom bazenu u Srbiji košta čak 5.900 dinara: Pogledajte šta nude za taj novac

|

Srbija je puna prelepih turističkih destinacija koje vredi posetiti, a naročito je bogata banjama i termalnim izvorima. Za sve to, podrazumeva se, treba izdvojiti sredstva, ali cena ulaza na jednom bazenu, čini se, prevazišla je sve granice.

Naime, dan kupanja na bazenu u Vrdniku će vas koštati neverovatnih 5.900 dinara, i to samo ako ste se na plivanje uputili sami, pošto cena važi za jednu osobu. Pošto zvuči neverovatno, ekipa “Nove” želela je da se uveri u navedeno i da vidi šta se to krije iza staklenih vrata ovog papreno skupog bazena.

Kompleks poseduje 11 bazena, tri bara, saunu, masaže i welness spa centar. Ali, svaka od ovih usluga se plaća odvojeno i ne ulazi u punu cenu dnevne karte kojom ste platili samo ulaz. Uz kartu se dobija i pristup garaži sa parking mestom, a svoju garderobu i ostale stvari možete ostaviti u ormarićima koji su pod ključem, a ključ poneti sa sobom.

Pozitivna strana ove astronomske cene ulaza jeste da ćete skoro sigurno na bazenu biti potpuno sami, jer posetioca ima vrlo malo. Osoblje je izuzetno ljubazno, a čistoća je na zavidnom nivou, primetili su reporteri “Nove”.

Izvor: nova.rs