“Došla mi je na svadbu u svojoj venčanici, rođaci naručivali pice, buduća jetrva gostima rekla..”: Mlade iz Srbije podelile šokantna iskustva sa svojih venčanja

|

Svi mladenci maštaju o tome kako će im svadba biti najlepši dan u životu, ali nekad, čak iako je sve savršeno isplanirano, stvari mogu da krenuti po zlu.

Neke neveste iz Srbije želele su da podelile s javnošću šta im se dogodilo na njihov “najsrećniji” dan.

– Sestra mog supruga tražila je od nas da pomerimo svadbu dve nedelje ranije od planiranog, jer ona počinje sa novim poslom i ne može da uzme slobodan dan. Mi je, naravno nismo poslušali, a ona nije došla – rekla je jedna žena.

Međutim, iskustva sa svadbi su nastavila da se nižu.

– Моја bivša cimerka je obukla njenu venčanicu na mojoj svadbi. I ne mislim na belu haljinu ili na neku haljinu koja liči na venčanicu, već bukvalno na njenu venčanicu – rekla je šokantan detalj druga mlada.

– Koleginica moje majke se ponašala veoma slobodno i pijana je igrala na stolu. Sestra mog supruga se potukla sa mojom tetkom zbog bidermajera. Moja deveruša se napila i ničega se ne seća. Bratanci mog supruga su se takođe napili i povraćali su po dvorištu, stolnjaci su izgoreni cigaretama, ma sve je bilo užasno… – ispričala je jedna mlada.

– Bratanac mog supruga je poručio pice, iako je postojao ogromni švedski sto sa različitom hranom – podelila je iskustvo jedna sveža mlada.

– Моја sestra se verila na dan moje svadbe jer je oduvek volela da bude u centru pažnje. Veridba je već mesecima bila ugovorena, on je već kupio prsten, ali je rešio da joj ga da baš na dan moje svadbe! – bila je besna jedna nevesta.

– Žena mog najboljeg prijatelja se napila na našoj svadbi, penjala se na sto i imala ceo plesački nastup. ZAmalo da padne, a sve je to bilo veoma čudno jer je obično bila veoma povučena – ispričala je neobično iskustvo druga srpska mlada.

– Na našoj svadbi je moja taze svekrva pozvala fotografa da napravi grupnu porodičnu sliku. Ja kao nevesta sam stala u grupi sa kojom je želela da se slika. Ali, ona mi je rekla “ne, ova slika je samo za porodicu”… – ispričala je iskustvo jedna mlada.

– Žena mog prijatelja je ponela sa sobom set za pletenje i plela je tokom svadbene ceremonije – komentarisala je jedna korisnica , i isričala svoju komičnu situaciju.

– Sa suprugom smo se dogovorili da napravimo malo svadbeno veselje na otvorenom sa 80 gostiju. Želeli smo da dres kod bude elegantan, ali ne preterano oficijalan. Mnogo gostiju je došlo u farmerkama, majicama, duksevima, pa čak i u japankama. Ja i suprug smo bili mnogo nervozni jer smo uložili mnogo novca, vremena i truda kako bi svadba bila savršena, a oni se nisu potrudili da izgledaju adekvatno. Kasnije sam saznala da je ljubomorna sestra mog supruga bila besna jer se on oženio pre nje, pa je svim gostima rekla da, budući da se radi o jeftinoj piknik svadbi, mogu da dođu obučeni kako žele – podelila je gotovo nestvarno iskustvo jedna razočarana mlada.

Izvor: kurir.rs