Ćerka Željka Mitrovića uputila javnu poruku bivšem vereniku: Svi čekaju Ilijinu reakciju

|

Pažnju domaćih medija bivši dečko Kristine Mitrović izazvao je kada je stupio u vezu sa ćerkom vlasnika Pinka Željka Mitorvića. Pre tačno tri godine milijarder Ilija Riskin isprosio je Kristininu ruku velikim dijamantskim prstenom, o čijoj vrtoglavnoj ceni se i dan-danas priča.

Od tada zaljubljeni par je u fokusu tabloida i portala, koji su za početak prebrojavali Ilijine milijarde, zatim jedno vreme raspravljali o ozbiljnom i tužnom Kristininom licu na svakoj slici, o putovanjima emotivnih partnera privatnim avionima, skupocenim tašnama i bundama koje je Kristina od izabranika dobijala na poklon, a na kraju krajeva i o tome kako bi izgledalo venčanje između bogate Srpkinje i još bogatijeg Rusa.

Međutim, do svadbenog veselja nije došlo ali do raskida jeste. Po odluci da se raziđu Kristina i Ilija oglasili su se na svojim profilima na “Instagramu” sa izjavom kako je jednoj etapi došao kraj. Napisali su bivši partneri i da dalje nastavljaju još ponosnije, zadovoljni i srećni, zahvalivši Bogu što im je pokazao pravi put.

Ipak, kada je reč o Kristini, izgleda da reči nakon raskida nisu bile istinite. Po svemu sudeći, Ilija je ostavio veliki trag na ćerku Željka Mitrovića, zbog čega ne može tako lako da ga preboli.

To dokazuje i jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu, gde pozira u belom odelu, a u pozadini ide pesma “Nedostaješ mi”. Ovaj Kristinin potez mnogi tumače kao poruku za bivšeg verenika Iliju, te se sada samo čeka njegova reakcija, a možda i eventualno pomirenje.

Izvor: story.rs