Ćerka Željka Mitrovića počastila se cipelama od 1.000 evra: Pre nje ih je nosila samo Karleuša (FOTO)

|

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović u stopu prati modne trendove i često se pohvali nekim novim komadom garderobe, obuće ili nakita na društvenim mrežama. “Versace” je jedan od njenih omiljenih brendova, te Kristina nije mogla da odoli njihovim skupim cipelama.

Dvoumila se između crne i pink boje, ali je ipak odlučila da pazari crne platforme s visokom štiklom, kakve smo pre nekoliko meseci već videli na Jeleni Karleuši, koja je svoje prošetala u Dubaiju.Kristina je pomenute cipele izdvojila nešto više od 1.000 evra, kolika im je cena na sajtu prestižnog brenda.

Inače, Kristina Mitrović već duže vreme je u vezi sa milijarderom Ilijom, za kojeg je i verena. Često je obraduje skupim poklonima, a za 8. mart izdvojio je za poklone čak oko 35.000 evra.

Kristina je u februaru proslavila rođendan, kada je od Ilije dobila sat vredan 40.000 evra. Za godišnjicu ljubavi zakupio je apartman u Londonu, u kojem noćenje košta 13.000 evra. Uvek kada dođe u Beograd, Ilija provodi dosta vremena sa budućim tastom, i veliki je miljenik cele porodice Mitrović.

Izvor: mondo.rs