Ćerka Jelene bin Drai prvi put u javnosti: Asja je lepotu nasledila od mame – Evo kako provodi slobodno vreme sa porodicom (FOTO)

|

Od kada je rodila sina Rašida, Jelena Bin Drai povukla se sa mreža. Potpuno je posvećena porodici i poslu, ali joj je sada neuporedivo lakše, jer joj u svemu pomaže njena desna ruka, Asja. Ćerka Jelene Bin Drai i Saida, stigla je na svet 2010. godine kao kruna njihove ljubavi. Ona je uskoro dobila dvojicu braće, Hilala i Hamdana, pa joj društva za igru nikada nije nedostajalo.

Danas Asja ima 13 godina, sjajna je starija sestra i osim što posvećeno uči i radi za sebe, pomaže i braći, a naročito majci oko najmlađeg člana porodice.

Iako je poznato da svoj privatni život nekadašnja misica drži strogo u tajnosti, s vremena na vreme morala je da podeli po koju fotografiju svoje mezimice. Iako mama vešto krije lica svoje dece zanimljivim stikerima, nesumnjivo je da je Asja od mame nasledila lepotu, ali i blagu prirodu, posvećenost i požrtvovanost, zbog čega su roditelji posebno ponosni.

I pored toga što, budući da je udata za šeika, te može da uživa u svim pogodnostima lagodnog života, Jelena je žena koja odiše skromnošću. Često posećuje rodnu Srbiju gde ima puno prijatelja i rodbine.

Izvor: story.rs