Ceca i Saša Mirković u žestokom sukobu: “Koliko dece nosiš na duši, koliko si poreza platila” – Pevačica mu odgovorila u tri reči

|

Na estradi se razbuktao novi sukob a učesnici istog su, između ostalog, Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik “Hajp” produkcije i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Sve je počelo sasvim bezazleno, a završilo se krupnim rečima i optužbama.

U poslednje vreme javnost bruji o bivšoj zadrugarki Anđeli Đuričić, koja je tužila TV Pink i voditelja te televizije Darka Tanasijevića, kao i svog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

U slučaj su umešani i bivši zadrugari Marko Đedović i Fran Pujas, za koje su sa “Hajpa” tvrdili da su u vezi, te da se Tanasijević umešao u njihov odnos, o čemu svedoče razni tekstovi objavljeni na portalu pomenute televizije.

Nekoliko dana nakon što su sve ove priče izašle u javnost, Marko Đedović se oglasio i “uzvratio udarac”. On je objavio stare novinske članke u kojima su pisane ne tako pohvalne stvari o Mirkoviću.

Đedovićevu objavu na Instagramu podelila je i pevačica Ana Nikolić. Ona je Đedovićevu objavu postavila na svom storiju i označila Cecu Ražnatović. Inače, Marko Đedović i Ceca Ražnatović su prijatelji.

Ceca je objavu, na kojoj ju je označila Ana Nikolić, podelila na svom nalogu na Instagramu i tada kreće haos između Saše Mirkovića i nje.

Nakon Cecine objave, Mirković je imao niz svojih na Instagramu.

“Repostuj sad ovo: Koliko dece nosiš na duši? Ko je ubio Arkana? Koliko si poreza platila državi? Koliko narkomana držiš pod kontrolom? Koliko si para uzela od Šiptara? Nastaviću sutra”, napisao je Mirković i označio Cecu.

On je potom pokazao i navodnu prepisku sa Cecom putem jedne mreže za razmenu poruka.

“Repostuj i mene sele. Nema smisla selektivno”, poručio je Mirković.

“Sram te bilo!”, odgovorila mu je Ceca.

U celu priču oko njega i Cece, Mirković je umešao i nekadašnji par Kiju Kockar i Slobu Radanovića.

Najpre je objavio snimak Kijinog gostovanja iz emisije na “Hajpu”, u kom ona izgovara da “Ceca Ražnatović ne sme da je pogleda u oči”.

“Pa Ceca Ražnatović ne može ni svojoj sestri da pogleda u oči, a gde tebi Kija. A onda zamislite da pogleda svim onim ljudima koji su ostali bez dece, roditelja, rođaka”, piše Mirković.

Danas je na portalu “Hajpa” osvanula i vest da su Sloba Radanović i Ceca Ražnatović navodno bili u vezi, o čemu se ranije govorilo, ali nije nikada bilo potvrđeno ni sa jedne ni sa druge strane.

Izvor: 24sedam.rs