Cakanin muž zbunio javnost: Ugledni advokat u skupocenom odelu i najlon čarapama (FOTO)

|

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana već više od dve decenije je u srećnom braku sa advokatom Nebojšom Negićem. Iako nisu svi članovi u krvnom srodstvu, porodica je brojna i skladna.

Cakana iz prvog braka ima ćerku Maju, koja joj je podarila unuke Uroša, Dunju i Mirku. S druge strane, Nebojša je pre nego što je upoznao Cakanu dobio tri ćerke, Mariju, Anu i Ninu, a u međuvremenu je postao i deda. I, svi se idealno slažu.

“Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo prelepu kuću”, rekla je jednom prilikom pevačica koja ne krije da ona i njen suprug dosta pažnje posvećuju fizičkom izgledu.

Cakana i Neša često posećuju modne događaje u prestonici, pa su tako na nedavno održanoj reviji Bate Spasojevića uslikani u prvom redu. Perfektno stilizovani i obučeni u crno-belo, par je privukao veliku pažnju, a naročito ugledni advokat koji se pojavio u prelepom odelu. Ono što je mnoge zbunilo su njegove čarape, koje su ovog puta bile najlon.

Izvor: hellomagazin.rs