Budite strpljivi ako planirate brak sa njima: Muškarci rođeni u ova 3 znaka teško izgovaraju “da”

|

Ukoliko ste u vezi sa dečkom koji je rođen u jednom od ova tri znaka, a želite da sa njim zasnujete porodicu, moraćete da budete veoma strpljivi, jer njima treba dosta vremena da se upuste u nešto ozbiljno kao što je brak.

Bik

Bikovi obožavaju život u dvoje, mnogo vole decu i ulažu u ljubav, te bi svako pomislio da su idealni muževi. Međutim, da bi do toga došlo oni moraju da se ostvare na mnogim poljima i da imaju sigurnost, odnosno ušteđevinu, nekretninu, siguran posao. Uvek im nešto nedostaje da bi bili potpuno spremni kandidati za ulazak u brak.

Lav

Momci rođeni u znaku Lava su jako probirljivi, pa im to oduzima mnogo vremena pri pronalasku odgovarajućeg emotivnog partnera. Za Lavove je karakteristično da traže ne samo lepe osobe koje će da vole, nego najsavršenije. Vole situiranost, uspeh i sve što ide sa tim. Međutim, kada pronađu takvu osobu, napraviće sve da živite bajku sa njim.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage su veliki zavonici, imaju manire i o svojim partnerkama se dosta brinu, poklanjaju im pažnju i sve vreme se trude oko njih. Međutim, Vage se ne upuštaju lako u bračne vode. Njima dugo treba da donesu odliku koje se tiče izgovaranja sudbonosnog “da”. To može napraviti problem, pošto možete izgubiti dosta vremena dok se muškarac u znaku vage odluči za ovaj veliki potez.

Izvor: glossy.espreso.co.rs