Sandra je najstarija ćerka Željka Mitrovića: Bogatstvo je nije razmazilo, živi potpuno drugačije od svojih sestara

|

Iz braka sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani, vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović ima ćerku Sandru. Ona je potpuna suprotnost polusestrama Kristini i Andrei.

Sandra je još kao devojčica počela da radi na očevoj televiziji, na kojoj je bila zaposlena kao voditeljka dečjih emisija. Iako je imala osiguranu budućnost, Sandra nije želela ni da zapostavi obrazovanje, te je otišla u Njujork, gde je na Univerzitetu Kolumbija završila studije filmske produkcije, kojom se sada bavi.

Pošto je deset godina provela u inostranstvu, Sandra se vratila u Srbiju, gde je angažovana na novim projektima. I dok njene sestre po ocu, Kristina i Andrea svoj život iznose “na tacni” na društvenim mrežama i hvale se skupocenim poklonima, Sandra ne voli da se eksponira u medijima.

“Iskustvo mi je pokazalo da što manje širiš, više je tvoje, više čuvaš. Ne volim javno da govorim o svom emotivnom životu, u tom smislu sam dosta zatvorena. Takođe, puno dajem i samim tim dosta očkujem od članova porodice, prijatelja, saradnika, pa i emotivnog partnera. Umem da se rastužim kada ta očkivanja nisu opravdana, ali istovremeno i da brzo racionalizujem da sam pogrešila u proceni”, rekla je Sandra.

Izvor: alo.rs