Bivši zet Željka Mitrovića na Instagramu zapratio poznatu Srpkinju: Kristina kipti od besa (FOTO)

|

Kada želimo da saznamo da li je dvoje ljudi raskinulo ljubavni ili prijateljski odnos, najlakše zaključujemo po tome što prestanu da se prate na društvenim mrežama. Tako je ukrajinski milioner Ilija Riskin nakon raskida otpratio bibvšu verenicu Kristinu Mitrović, međutim zapratio je jednu drugu, i to veoma poznatu devojku, koja uživa u luksuzu baš kao i on.

Anika Božić, ove će godine proslaviti 37. rođendan, a u mlađim danima bavila se manekenstvom. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a u Parizu je završila master studije modne komunikacije.

Ona je pažnju šire javnosti zadobila kada se udala za bogatog Palestinca Jusufa al Saraja, sa kojim se upoznala preko zajedničkih prijatelja.

− Jusuf me je zaprosio na veoma originalan i romantičan način. Izašli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i rekao mi da izađem jer ima jednu poruku za mene. Na jednom bilbordu sam tada ugledala pitanje: „Da li bi se udala za mene?‟ Nikada neću zaboraviti taj trenutak, a priznajem da sam se mnogo zbunila i da mi je trebalo sigurno nekoliko minuta da kažem „da‟ − rekla je 2013. godine Anika.

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, u porodici stomatologa, a danas živi na relaciji Francuska–Egipat.

Sa svojim suprugom Jusufom i sinom Omarom jedan deo godine provodi u luksuznom stanu u centru Pariza, a u letnjim danima je u porodičnoj kući u Egiptu, koja se nalazi na obali mora.

− Naš dom u Parizu sam sama uredila, a vilu u Egiptu uredila je moja svekrva, koja se inače i bavi sređivanjem enterijera ‒ rekla je Anika, a na njenom profilu na Instagramu mogu se i videti fotografije raskoši u kojoj živi sa porodicom.

Izvor: hellomagazin.rs