Bivši dečko Sanje Vučić družio se sa ubicom iz Mladenovca: Isplivale zajedničke slike i skandalozni snimak U.B.

|

Nakon masakra u školi na Vračaru, Srbiju je potresla vest o novom krvavom piru. Mladić U.B. (21) uhapšen je posle skoro devetočasovne potrage za njim. On se sumnjiči da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam i ranio četrnaest osoba.

Pevačica Sanja Vučić povodom ovih tragedija oglasila se ranije na društvenim mrežama, a sada je otkrila da je njen bivši dečko Nikola Đorđević bio drug mladića koji je osumnjičen za masakr kod Mladenovca.

“Ne poznajem ubicu. Ne želim da me povezuju sa njim! Ne mogu da poverujem šta se dešava ovo… Sačuvaj me Bože i sakloni. Gde će mu duša?! Naježila sam se”, rekla je Sanja i dodala da sa bivšim dečkom koji je bio i učesnik jedne sezone Zadruge, Nikolom Đorđevićem nije u kontaktu: “Nikola i ja nismo zajedno već tri godine. Verovatno su se on i ubica upoznali jer obojica voze i vole motore”.

Ako je suditi prema društvenim mrežama Nikola i mladić U.B. koji se sumnjiči za ovaj monstruozni čin zaista su se družili.

Na njegovom profilu mogu se videti zajedničke fotografije, snimci sa motorima. Nekoliko storija nalazilo se i na Instagram profilu Đorđevića, čak i snimak koji je sve zgrozio, na kome Uroš B. pliva u bazenu i sebe naziva “Malim Kristijanom”.

Izvor: mondo.rs