Beograđanki preseo doručak iz pekare: “Kako je moguće da ovo dospe u burek” – Sa tim se čisti kuća, ko zna gde je bila ta tepsija

|

Jedna Beograđanka nedavno se požalila na društvenoj mreži kako je doživela krajnje neprijatno iskustvo sa doručkom iz pekare. Ona je, naime, kupila burek u kojem je pronašla ni manje ni više nego parče žice koja se koristi u domaćinstvu za čišćenje zagorelih površina.

Želeći da ljudima skrene pažnju, ona je napisala da je ovaj specijalitet, obogaćen metalom kupila kod beogradskog Sajma.

“Parčence nekog metala, *** pekara Sajam. Žao mi je što na licu mesta nisam videla, pazite se”, napisala je Beograđanka uz fotografiju bureka na kojoj se vidi i da je u testo uronjeno parče žice, poput one za čišćenje posuđa i zagorelih radnih površina.

Posebno opasno je to što je fotografija nastala u 5.43 sati, u rano jutro, kada još uvek nisu svi baš pribrani da bi mogli da primete ovakve stvari i pojedu žicu zajedno sa doručkom. Sva prilika je da je žica ostala tu nakon ribanja tepsije za burek i nepažljivog ispiranja.

Izvor: alo.rs