Andrija Milošević i Aleksandra Tomić objavili zapanjujuće vesti: Ovo je razlog njihovog razlaza (FOTO)

|

Životni problemi glumačkog para Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić postali su vidljivi svima i prete da ugroze sve sfere njihovog života. Za to se saznalo putem društvenih mreža, ali zaista i nije bilo drugog načina da poznati glumac i njegova izabranica u javnost kažu svoju zabrinutost koja će, kako nam se čini, izroditi neke životne etape sa kojima će oboje morati da se suoče.

Naime, ovih dana je ova situacija postala deo svakodnevnih razgovora Andrije i Aleksandre, a nakon što su u pravo vreme bili obavešteni, odmah su krenuli da rešavaju problem, a sada im je jedino preostalo da čekaju.

Problemi ovog glumačkog para tiču se pozorišta “Teatar na brdu” koje su pokrenuli sa kolegom Viktorom Savićem. Emotivni patneri su prostor nekadašnjeg bioskopa Šumadija zakupili od opštine Čukarica 2018. godine, uredili ga i prilagodili, ali nažalost njihov ugovor o zakupu je istekao i neizvesno je hoće li uspeti da ga produže. U to ime se Andrija obratio javnosti putem svog “Instagram” profila. Njegovu objavu prenosimo u celosti:

-Poštovana i draga publiko,

S obzirom na to da svakodnevno dobijamo pozive i poruke sa pitanjem kada će izaći januarski repertoar, prinuđeni smo da izdamo sledeće saopštenje. Našem pozorištu poslednjeg dana ove godine ističe ugovor o saradnji sa opštinom Čukarica. Mi smo trenutno u iščekivanju odgovora da li ćemo nastaviti da stvaramo i radimo u ovom prostoru. Uskoro ćemo vas obavestiti kakva je budućnost Teatra na brdu na Čukarici. Želimo vam srećne novogodišnje i Božićne praznike! Vaš Teatar na brdu – napisao je Andrija, a isto su uradili i njegova izabranica Aleksandra Tomić i Viktor Savić.

Publika koja je verna ovom pozorištu, se najiskrenije nada da će ovo najmlađe beogradsko pozorište, koje se nalazi na Banovom Brdu, opet biti otvoreno od januara i da će trajati dugo, dugo godina.

Izvor: story.rs