Anđelka Prpić objavila sliku iz bebine sobe: Otkrila detalj koji je zaprepastio sve – “Mala Čarna je…” (FOTO)

|

Anđelka Prpić nedavno je na svet donela ćerku, a glumica i njen izabranik dali su joj predivno ime Čarna. Svi znaju glavnu junakinju u seriji Čarnu Malbaš koju je Anđelka pre desetak godina maestralno odigrala. Serija “Žene sa Dedinja” potpuno je zaludela publiku, a šarmantnoj Anđelki je ta uloga otvorila put ka daljim saradnjama.

Zatim je usledio sitkom “Andrija i Anđelka”, a od toga trena lepa Požarevljanka niže projekat za projektom. Anđelka poslednjih godina mnogoradi, sve svoje napore ona ulaže u karijeru, ali čini se da joj je privatni život najvažnija stavka.

Taman kada je utabala svoj glumački put ostala je u drugom stanju i dolasku novog člana se u potpunosti posvetila. Čarna je stigla na vreme i potpuno očarala presrećne roditelje, koji se svakodnevno prilagođavaju novim obavezama i zadacima.

Pošto je Čarna Anđelkino drugo dete, iz prvog braka ima sina Jakšu, svi su mislili da će za nju odgajanje bebe biti mačiji kašalj. Ništa joj nije nepoznato, kroz neprospavane noći, menjanje pelena već je prošla, ali da li je baš tako?

Ona je najnovijim objavom, sa ovim pitanjem na usnama ostavila svoje pratioce. Anđelka je na svom profilu na Instagramu objavila sliku pamfleta sa porukucama o majčinstvu. Na jednoj od njih stajalo je: “Majka se ne rađa nego postaje, daj sebi vremena”.

Izvor: story.rs