Anastasija dočekala Novu godinu sa Gudeljom: Evo gde su uslikani, radili su ovo (VIDEO)

|

Pevačica Anastasija Ražnatović je dočekala ovu 2023. godinu sa svojim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Ona je u nekoliko navrata istakla da je njen život sada na relaciji Sevilja-Beograd, te da joj ova putovanja nimalo teško ne padaju, već ih smatra užitkom. Ćerka naše folk pevačice Cece Ražnatović zaljubljena je ludo je zaljubljena u svog dečka fudbalera. Takve emocije u toj vezi ima i Nemanja, te radi sve da svojoj lepoj izabranici izmami osmeh na lice.

Iako su odnosi između Anastasije i njegove mame i sestre zahladneli, Nemanja je insistirao da Anastasija doputuje kod njega u Sevilju povodom dočeka Nove godine, pa da svi zajedno u ljubavi i slozi slave, što se i obistinilo.

Novu godinu je dočekala pored svog izabranika u crnoj haljini sa šljokicama, a pratioce na Instagramu je počastila njihovim zajedničkim snimkom i tako stavila tačku na spekulacije da su među njima odnosi zahladneli. Ono što ju je najviše te večeri krasilo jeste njen osmeh na licu zbog ljubavi koju joj svakodnevno Nemanja dokazuje.

Pisalo se i da je pevačica spremna da stavi pevanje na stend baj, samo da bi bila sa Gudeljom, a čini se da je to ovim potezom i potvrdila.

Njihova ljubav iako je tek počela, toliko je jaka da niko ne bi bio začuđen ukoliko bi se uskoro našli pred oltarom.

Video snimak sa njihovog dočeka pogledajte OVDE.

Izvor: story.rs