Ana Brnabić izjavila da je Vučić budio u zoru zbog malina, ali nije jedina: Mali otkrio šta predsednik njega pita u sitne sate

|

Gostovanje premijerke Ane Brnabić kod Ognjena Amidžića i dan-danas se prepričava. Tom prilikom Ana je otkrila jednu anegdotu kako je predsednik Aleksandar Vučić probudio oko 6 sati ujutru da je pita zbog čega Srbija uvozi maline iz Maroka kada ima svoje.

Ministar finansija Siniša Mali otkrio je kako Vučić i njega zove u cik zore radi neke informacije.

” Često sam u takvoj situaciji i znam kako je premijerki kada je predsednik pozove u šest ujutru. Dešavalo se da me pozove kada sam u drugoj vremenskoj zoni, pa to bude u dva, tri ujutru, dok sam u dubokom snu. Ali navikao sam na to i ne smeta mi, a sreća pa se lako i budim. Predsednik je apsolutno posvećen napretku i razvoju Srbije i ne gleda koliko je sati ako mu je potrebna neka informacija, a posebno kada je na terenu s građanima kojima treba pomoći. Tako “iznenada” me uglavnom zove da vidi da li imamo dovoljno novca za projekte na koje mu građani skrenu pažnju na licu mesta, za lokalne puteve, parkove, izgradnju komunalne infrastrukture… Smatram da je to normalno, jer smo mi ovde zbog građana i radimo za njih kako bi kvalitet njihovog života bio još bolji.”, kaže Mali.

Izvor: kurir.rs