Aleksandra Prijović otvorila dušu: Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu

|

Popularna mlada pevačica Aleksandra Prijović progovorila je o jako teškoj temi za nju, a to je razvod njenih roditelja i odrastanje u takvom porodičnom okruženju. Ona do sada nije imala snage da govori o ovome, ali kao ostvarena žena i majka skupila je hrabrosti.

“Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lep odnos. Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu. Nikada neće biti isto, uvek zamišljam kako su oni zajedno”, izjavila je Aleksandra jednom prilikom za Blic.

Pevačica je zahvalna ocu i majci, ali ne može da preboli to što su se razveli.

“Moja majka je radila i pevala, odlazila je daleko od kuće na tezge. Međutim, kako nije želela da ostanem sama, svaki put se vraćala koliko god kilometara da je bio udaljen njen nastup od Belog Manastira. Vraćala se kući umorna kako bi bila sa mnom i to je nešto što sada mnogo cenim. Ponosna sam na svoje roditelje, koji su mi pružili sve u životu iako su bili razvedeni. Teško mi je i sada što njih dvoje nisu mogli zajedno da opstanu”, priča Prija.

Zadnjim meseci dosta se spekuliše o braku Aleksandre i Filipa Živojinovića, jer ih mediji ne viđaju zajedno, ali pevačica je otkrila da je sve u najboljem redu.

“Razveli su me već koliko puta. Kada smo tek počeli da se zabavljamo, na par meseci smo bili vereni, ne znam koliko puta dosta baš”, kaže Aleksandra.

Izvor: espreso.co.rs