Zvezdini navijači pljuvali Lesora, on ih isprozivao šifrovanom porukom: Otkriveno šta znači njegova izjava nakon pobede u Areni

|

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su poraženi od Panatinaikosa u 30. kolu Evrolige i izgubili su i matematičke šanse za plasman u Top 10. Zeleni iz Atine su slavili sa 89:76, a predvodio ih je bivši košarkaš Partizana Matijas Lesor, koji je imao 19 poena, 6 skokova i 4 asistencije uz indeks 38.

Lesor je bio posebno motivisan da pobedi Zvezdu, bio je na meti navijača crveno-belih tokom čitavog meča. Skandirali su mu uvredljivo kada god bi bio u centru pažnje na terenu, a kad je izlazio sa terena čak je i ispljuvan, što je sve stoički podneo.

Ali, ni francuski reprezentativac nije ostao dužan navijačima Zvezde, pa je tako nakon meča “šifrovanom porukom” isprozivao njihov klub. Mnogima je bila čudna njegova izjava koju je dao pred kamerama za potrebe Evrolige.

“Da, danas je Arena bila kao džungla. Sa nekim zebrama, delfinima, majmunima i ponijima. Ovo je velika pobeda za nas, veliki rezultat za nas”, izjavio je Lesor.

Mnogi su nakon meča shvatili šta je zapravo Lesor ovim hteo da poruči. Naime, svojevremeno je na Instagramu pred jednu utakmicu stavio skraćenicu ZDMP, a mnogima je bilo jasno da je reč o skraćenici za uredljivu pesmu koju navijači Partizana pevaju crveno-belima – “Zvezdu da mi ponude”.

Kada se povežu zebra, delfin, majmun i poni, početna slova daju upravo tu skraćenicu ZDMP, koju je svojevremeno Lesor napisao. Ovako je kroz šifrovanu poruku isprozivao bivšeg rivala. Navijači Partizana oduševljeni su time, dok su se navijači Zvezde još više razgnevili.

Izvor: telegraf.rs