“Znaš li kad je dosta”: Otkriveno šta radi Vujadin dok Mirka kod kuće čuva decu – Osvanula nova slika iz provoda

|

Glumica Mirka Vasiljević i bivši fudbaler Vujadin Savić već neko vreme žive u Srbiji, u svom porodičnom domu. I dok je Mirka započela novi biznis, a ujedno brine o četvoro njihove dece, Vujadin ponovo intrigira javnost.

Naime, Vujadin Savić osoba je koja voli izlaske, provod u muškom društvu i to je stvar, koju njegova supruga nikada nije želela da mu uskrati. Glumica je za supruga uvek imala razumevanje i dok se ona maksimalno posvećivala porodici, njemu je uvek pružala vreme samo za njega, kako bi bio potpuno ispunjen.

Sada su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić opet tema javnosti, nakon što se pojavila njegova najnovija fotografija iz provoda.

Komentari nisu prestali da se ređaju: “Znaš li kad je dosta?”, “Žena ti je sa decom kod kuće” i slično. Mnoge žene komentarisale su da se dive Mirki i njenom strpljenju, a glumičina reakcija, kao i mnogo puta do sad izostala je, jer je njoj potpuno uredu da Vujadin ima vreme za sebe.

“Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne”, prokomentarisala je ona svojevremeno, a pri tom stavu ostala je i danas.

Izvor: story.rs