Zvezde Novaku Đokoviću predviđaju svašta, ali jedna stvar spasiće ga svih muka – neverovatno predviđenje astorloga

|

Najboljeg tenisera sveta zadesila je velika nepravda u Australiji. Srpski teniser se uzdignute glave vratio, a astrolozi su odmah pogledali šta zvezde predviđaju Đokoviću.

Ružica Kralj govorila je o početku 2022. godine i tome kako su nam zvezde naklonjene. Ona je istakla da se čuvamo ljubavnih svađa i problema u svetu, a tu je spomenula tenisera i njegov problem.

“Inače, takođe, smo u broju sedam. Mesec januar je u broju sedam. To je mesec duhovnosti. Ceo svet je u znaku duhovnosti, ali i teškoćama na tom planu. Vidimo šta se dešava sa Đokovićem.”, kaže Ružica.

Kralj kaže da će se Noletu svašta desiti u 2022. godini, biće i teških stvari, ali uspeće sve da prebrodi jer je vernik.

” Evo, on je u broju sedam, a njegova godina je u četvorci – to je godina duhovnih poteškoća. Ove godine će duhovno proći sve i svašta, moraće sa mnogim teškoćama da se izbori. On je na dobrom putu, ja se ne sekiram za njega. On ima veliku zaštitu od Boga,veliki je vernik. Da je to bilo u nekom drugom mesecu, sve bi bilo drugačije. Onaj period mu je jako težak, ali su iskušenja velika.”, kaže Kralj.

Ceo svet je uz Novaka i svi veruju da će brzo preboleti ovaj period.

Izvor: kurir.rs