Željko Mitrović pred svima otkrio šta misli o bivšem zetu Iliji: Kristina u neverici (FOTO)

|

Ćerka vlasnika Pink imperije, Kristina Mitrović nedavno je okončala, kako su mnogi smatrali, bajkovitu vezu sa ukrajinskim milijarderom Ilijom, sa kojim je skoro svakodnevno ljubav iskazivala putem društvenih mreža. Najednom su obrisali sve zajedničke fotografije, ali i podelili objave kojima su jasno svima stavili do znanja da su napravili pravi potez kada su se razišli.

Mnogi su se tada zapitali šta Željko misli o tome, budući da su Mitrovići isticali da su u odličnom odnosu sa Ilijom. Nije prošlo mnogo vremena, a odgovor od Željka je stigao i to javno, na društvenim mrežama.

Naime, Kristina je pre nekoliko dana proslavila rođendan, a Željko se uputio u London gde ona živi, kako bi joj ulepšao dan i priredio nezaboravnu proslavu što je on kamerom i zabeležio, a snimke i fotografije nastale ovim radosnim povodom podelio na društvenim mrežama.

Lepe želje i čestitke nizale su se ispod njegovih objava iz Londona, međutim među komentarima u superlativu našao se i jedan koji je uspeo da isprovocira medijskog maga, koji je u svom stilu na isti i odgovorio.

“Šta si tražio u Londonu? Nesuđenog zeta da ga moliš da se vrati?”, glasilo je pitanje jednog pratioca, na koje je usledio veoma konkretan odgovor.

“Tebra, ja ovde imam veliki biznis, koga boli za zeta???”, napisao je Željko, pa je sada svima jasno da je sa raskidom nestalo i poštovanje između Mitrovića i mladog milijardera Ilije.

Izvor: story.rs