Nekad je bio lepotan, volele su ga Seka i Anabela: Mladen Radulović sada živi u SAD – Godine su ga pregazile

|

Uprkos uspešnoj manekenskoj karijeri, Mladen Radulović ostao je upamćen kao bivši dečko Seke Aleksić, zatim i kao bivši dečko Anabele Atijas ali i kao učesnik rijalitija “Veliki brat” u kojem je ovu Anabelu i upoznao, a upravo takve priče omogućile su mu da ostane zapamćen u široj javnosti do danas.

Dugo vremena prošlo je od tih događaja, a Radulović se preselio daleko od Srbije, pa je manje poznato kako danas izgleda Mladen Radulović. Naime, bivši maneken preselio se u SAD, tačnije u Los Anđeles. On neretko deli fotografije preko društvenih mreža i otkriva detalje o svom aktuelnom životu, pa se usput može proveriti i koliko se u međuvremenu maneken promenio.

Kako danas izgleda Mladen Radulović i da li je zaista toliko drugačiji u odnosu na period rijalitija i ljubavi sa javne scene najbolje dokazuju fotografije na kojima se vidi da i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu ali i da su godine učinile svoje, pa mu se pojavila i po neka seda vlas u kosi.

Poslednje što se znalo o njegovom emotivom životu jeste da je bio sa partnerkom po imenu Isidora, te da su zajedno čak čekali i dete, ali se nakon tih informacija odjednom izgubio svaki dalji trag na tom putu. Mladen već dugo živi pod dodatim imenom Mark a po svemu što prikazuje njegov život sa Instagrama vodi prilično luksuznu svakodnevicu iako se ne zna čime se tačno bavi.

Izvor: story.rs