Željko i Milica Mitrović obradovali Andreu za 22. rođendan: Poklon od 50.000 evra i žurka u Monte Karlu

|

Mlađa ćerka Željka Mitrovića Andrea, juče je proslavila 22. rođendan. Cela porodica se okupila u Monte Karlu, a Željko i Milica su se potrudili da svojoj mezimici ovaj dan učine nezaboravnim.

Pored torte sa brojem 22, tu su bili i baloni u obliku srca, ali i video sa porodičnim fotografijama koji je posebno raznežio slavljenicu. Nema sumnje da je u dekoraciju prste umešala Milica Mitrović koja je poznata po tome da voli da ugađa porodici.

Na red su došli pokloni među kojima se našla i skupocena torbica brenda Hermes, čija se vrednost procenjuje oko 50.000 evra kojom je Andrea bila više nego oduševljena.

Pored majke, oca i sestre, Andreinom rođendanu prisustvovao je i njen dugogodišnji dečko Amerikanac Šon Parnet, ali i sestra Kristina koja je nedavno raskinula vezu sa milijarderom Ilijom Riskinom.

Inače, Željko Mitrović ovih dana je zauzet na više polja. Osim gradnje impozantne vile na Dedinju, on je uključen i u svoje projekte ali i humanitarne akcije koje često sprovodi i unosi radost u srca dece bez roditelja. A kako su Mitrovići proslavili Andrein rođendan možete videti na snimku OVDE.

Izvor: blic.rs