Zavirite u luksuzni dom našeg poznatog glumca Luke Raca: Jedan detalj posebno privlači pažnju u ovom modernom stanu (FOTO)

|

Veliki deo gledalaca prati seriju Igra sudbine, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, ali Luka Raco gleda isključivo sportske kanale. Međutim ovom mladom glumcu odnedavno je ispunjena životna želja, te je on nedavno izjavio da će godinu za nama pamtiti po kupovini stana.

Njegov momački stan, koji se nalazi na Dorćolu, od nedavno je spreman za uživanje u njegovim zidovima, a božićna atmosfera je dodatno doprinela da njegov dom bude ispunjen toplinom.

Zatos su u javnost izašle prve slike tek sređenog stana našeg poznatog glumca, jer je Luka sa pratiocima na društvenim mrežama želeo da podeli delić praznične atmosfere u njegovom domu. Njegov dom ovih dana krasi velika jelka.

Stan je opremljen je po najnovijim trendovima, a kako je istakao, njegov omiljeni komad nameštaja je udobna siva garnitura, koja se nalazi naspram velikog televizijskog ekrana, a kako je i sam priznao voli da boravi i u moderno opremljenoj kuhinji, iako ne sprema zahtevne kulinarske recepte, već samo neka lagana jela.

Izvor: story.rs