Zavirite u luksuzni dom Dragana Stojkovića Bosanca: Živi u elitnom delu Beograda, a na zidovima skupe umetničke slike (FOTO)

|

Dragan Stojković Bosanac, harmonikaš, kompozitor i producent, član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, krajem sedamdesetih godina doselio se iz Sarajeva u Beograd. Živi u elitnom delu Beograda, a unutrašnjost kuće odiše suvim luksuzom.

Svaki početak je težak, pa ni njegov nije bio nimalo drugačiji, a u jednom intervjuu rekao je da su po dolasku na studije u Beograd, supruga i on prvo živeli kod njenog strica. Kasnije, kada je Bosanac otišao u Ameriku da radi, Dunja je prešla kod njegovih roditelja, koji su se doselili iz Konjica. Danas ima jednu od najvrednijih kuća na Bežanijskoj kosi, a unutrašnjost je sređena po poslednjoj modi.

Iako su se sin i ćerka u međuvremenu osamostalili, oni vrlo rado navraćaju kod svojih roditelja, gde ih uvek čekaju mamini kulinarski specijaliteti.

Bosanac je uvek bio raspoložen za komunikaciju sa medijima i svojim fanovima, pa ne čudi što veoma često objavljuje i fotografije iz svog doma, uglavnom one na kojima pozira u modnim kombinacijama koje je odabrao za taj dan.

Što se tiče enterijera, u prvom planu su svakako mnogobrojne umetničke slike na zidovima, cveće koje gaji njegova žena, kao i razni ukrasni detalji.

Ukoliko nisu okupljeni oko trpezarisjokg stola, Stojkovići se druže u prostranom dnevnom boravku u kojem se nalazi crna kožna garinitura, a po svemu sudeći, ovaj poznati muzičar svoje slobodno vreme najradije provodi u lepo uređenom dvorištu, gde ga od znatiželjnih pogleda komšija i prolaznika štiti visoka bela ograda.

Izvor: hellomagazin.rs