Zagrepčanin osvojio džekpot od 130.000 evra, a njegova reakcija je hit: Dejanov izraz lica ne može da se prepriča (VIDEO)

|

Zagrepčanin je pre par dana na Kolu dobitaka osvojio milion kuna (130.000 evra), odigravši listić putem interneta, objavila je Hrvatska lutrija, a sada svi na društvenim mrežama komentarišu njegovu reakciju nakon osvajanja nagrade.

Kako se može primetiti na snimku, Zagrepčanin je u trenutku kada je osvojio džekpot ostao hladan, kao da se ništa nije dogodilo. Ni jednim gestom niti mimikom na licu nije izrazio zadovoljstvo zbog velikog dobitka.

Od njegove reakcije bolji su samo komentari: “On zna da mu poreska sve uzima”, “Milionče gore – dole. Šta sad”, “Čovek zna da je inflacija”, “Lice čoveka za kog sada svi znaju da je dig’o milion”, “300 hiljada ide na porez, ostalo mu je 700 hiljada, što će biti sasvim dovoljno za jedno putovanje u prodavnicu!”, “Vratite minuse, kredite, poneku sitnicu i ništa više”, samo su neki od brojnih komentara Tviteraša.

Da li ima istine u duhovitim komentarima korisnika Tvitera, te se Dejan i nije naročito obradovao sumi od milion kuna, ili je samo reč o njegovom smirenom temperamentu, nije poznato. U svakom slučaju reakcija ovog Zagrepčanina iznenadila je javnost, te se prepričava širom regiona. Od dobitnika džekpota zasigurno se očekivao bar neki gest iskazivanja sreće, što je ovog puta potpuno izostalo.

Dejanov izraz lica nakon što je saznao da je osvojio džekpot možete videti već u prvom minutu na snimku gore.

Izvor: mondo.rs