Voditelj se povlači sa malih ekrana: Oprostio se od gledalaca u emisiji, a evo čime će se sada baviti Dejan Pantelić

|

Naš poznati voditelj, Dejan Pantelić, već nekoliko sezona bio je domaćin emisije “150 minuta”. On je nakon tri godine rada na TV Prva, najavio promenu posla i odlazak sa ovog voditeljskog mesta.

On se u jučerašnjoj emisiji pozdravio sa svojim vernim gledaocima, a voditeljski posao nastavlja da radi u drugačijem aranžmanu. On je uživo rekao da će od sada obavljati posao iza kamere.

– Ovo je poslednji put da ja vama kažem: „Gledaćemo se ponovo“. Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Sigurno je to da vas ostavljam u dobrim rukama. Pokušaću da svoje znanje prenesem mlađim, lepšim i boljim kolegama – izjavio je Pantelić u programu.

On se mesecima lečio u inostranstvu, gde je imao i operaciju, prošao je hrabro kroz fizičke i psihičke probleme, i na svu sreću iz svega je izašao jači nego ikad.

Njegova supruga, sa kojom ima dvoje dece – Vukašina i Lanu, uvek mu je bila veliki oslonac kada je saznao da mu predstoji velika borba. Takođe, zajedničkim snagama su hrabro prihvatili da im deca imaju dijabetes i sa tim se uspešno bore i balansiraju, te je Deki u njenom zagrljaju pronašao utočište i podršku tokom svih nevolja koje je imao kroz život.

Izvor: kurir.rs