Vlaško slavlje u CG o kome bruji region: Gazda samo na muziku dao više od 120.000 evra – Gosti jeli zlatnim priborom (FOTO)

|

Prošlog vikenda u Crnoj Gori organizovano je nezapamćeno veselje o kojem još priča čitav region. Voditelj Uroš Božić na svom Instagram profilu otkrio je da je slavlje održano na obali mora i da je koštalo čak milion evra, a goste su zabavljali Lepa Brena, Sloba Radanović i poznati rumunski pevač.

Ovaj događaj je jedno od najskupljih vlaških veselja ikada organizovanih na našim prostorima. Održano je u mestu Dobre Vode u blizini Bara, a cela plaža i hotel na obali mora su bili rezervisani za goste veselja. Da gazda nije žalio para za krštenje svojih unuka, govori i činjenica da je samo na dekoraciju dao preko 50.000 evra. Pored tradicionalne kuhinje na meniju su bili i plodovi mora, biftek i najukusniji delikatesi iz svih krajeva sveta. Služio se najskuplji šampanjac, a svi gosti jeli su za zlatnim priborom.

Naročito se vodilo računa i o tome ko će zabavljati goste, pa su na veselju pevali Lepa Brena i Sloba Radanović, koji su svojom pesmom doveli atmosferu do usijanja. Gazda je samo za muziku platio više od 120.000 evra.

Sloba je za ovaj nastup uzeo 20.000 evra. Posle njega nastupila je jedna od najvećih muških rumunskih zvezda Florin Salam i to za sumu od 50.000 evra, koliko je dobila i Lepa Brena, koja se pojavila na kraju, kao šlag na torti. Brena inače ne nastupa često na privatnim veseljima ovakvog tipa, ali je, kako kažu prisutni, zaista napravila spektakl.

Osim honorara, Breni je plaćen i avionski prevoz, a odsela je u jednom od najskupljih hotela na Crnogorskom primorju. Na kraju njenog jednočasovnog koncerta upriličen je i vatromet, koji je obasjao celu obalu.

Izvor: kurir.rs