Vikend horoskop za period od 17. do 19. juna: Vage dobijaju poziv za mini odmor – Ribe, poslušajte svoje srce

|

Ovan

Ova nedelja je od vas zahtevala da se pridžavate zacrtanih ciljeva. Uspeli ste u tome, ali vas je to na neki način iscrpelo. Razlog tome je ljubavni život. Za vikend očekujte rasplet i ozbiljan razgovor kada je ljubav u pitanju.

Bik

Tenzije na poslu ne jenjavaju. Šta god vi uradili ne nalazite mir niti zajednički jezik sa kolegama. To vam ozbiljno narušava balans. Za dane vikenda probajte da usmerite misli na drugu stranu.

Blizanci

Posle dužeg vremena osećate se zadovoljno i ispunjeno. Sve dolazi na svoje. Vikend provedite u okruženju koje vam donosi mir.

Rak

Vaša sigurnost i samopouzdanje mnogima smeta. Kolege su iznenađene vašom promenom. Neki će učiniti sve da vas poremete. Ne nasedajte na ničiju provokaciju. Za vikend u istom tempu zagrlite život i uživajte.

Lav

Posao se odvija onako kako ste planirali. Zadovoljni ste rezultatima. Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete zanimljiv zabranjeni poziv za vikend.

Devica

Ova radna nedelja prošla je sa manje-više problema. Ostavite to iza sebe i polako se pripremite za novu poslovnu ponudu koja dolazi nakon vikenda.

Vaga

Zadovoljni ste kako se odvijaju stvari na emotivnom planu. Sa partnerom uživate u svakom trenutku. Ispunjeni ste. Za vikend dobijate poziv za mini odmor. Prihvatite ga, nećete se pokajati.

Škorpija

Trenutna situacija u vašoj porodici unosi vam nemir. Po ko zna koji put se otvaraju neke stare teme za koje ste mislili da su zatvorene. Pokušajte da se udaljite od svega. Dovljno ste dali sebe, stavite tačku.

Strelac

Još samo malo strpljenja i stvari na poslu će se promeniti. Početkom nove radne nedelje dobijate važne informacije. Shodno tome vi ćete znati šta dalje da radite. Vikend provedite odmarajući jer će vam biti potrebna snaga za predstojeći period.

Jarac

Slobodni Jarčevi neka ze pripreme za vatromet ljubavi ovog vikenda. Spremite se i sa prijateljima pravac u grad. Očekuje vas sjajan provod i nezaboravan vikend.

Vodolija

Ne povlačite se pred napadima kada znate da ste u pravu! Stanite iza svojih predloga i ne odstupajte ni milimetar. Nadređeni će to umeti da cene. Za vikend potražite savet od starijeg kolege.

Ribe

Ribe koje su u nedefinisanim odnosu sada će morati da pogledaju istini u oči. Ne slušajte savete čak ni od najboljih prijatelja. Ovo morate rešiti sami. Poslušajte vaše srce. Za dane vikenda očekujte razrešenje situacije.

Izvor: magazin.novosti.rs