Veliki godišnji horoskop za Vage: Neočekivano nasledstvo i tajne ljubavne veze obeležiće 2022. godinu

|

2022. godina biće uzbudljiva za Vage, jer se očekuje da će doživeti ekspanziju u mnogim oblastima života. Vagu će privlačiti sve što je u vezi sa intelektom. Godina 2022. će vam doneti veliku energiju, trudićete se da ostvarite sve svoje ciljeve i snove, čak i ako to znači odlazak u inostranstvo – putevi vam se otvaraju. Potrebna vam je maksimalna podrška porodice, pa se ne libite da je potražite. Finansijska situacija vam možda neće doneti mnogo zadovoljstva, ali karte za moguće dobitke su otvorene. Neke Vage dobiće i neočekivano nasledstvo.

Posao i finansije

2022. godina Vagama će doneti mnogo prilika za finansijski dobitak u prvih 11 meseci godine, ali novac neće pasti s neba. Vaga treba da prepozna šanse, da pokaže hrabrost i iskoristi ih kako bi imala koristi od njih. Jezičke, vokalne, govorničke i prodajne veštine su predviđene kao povoljne za dodatne angažmane koji vam mogu doneti prihod. Konačno ćete moći da prodate nešto što je dugo čekalo na red. Proširite mrežu ljudi, dozvolite prijateljima da vas upoznaju sa svojim kolegama, svuda tražite priliku za rad. Bićete iznenađeni potencijalima koje ova godina krije u sebi
Od 30. oktobra bićete u finansijskim problemima i to će vas činiti nervoznim, stoga, pokušajte da osigurate svoju budućnost u prethodnom periodu. Što se tiče radnog mesta koje imate, od vas se očekuje da dobijete veće odgovornosti i zadatke, a većina će morati da pokaže liderske veštine. U ovoj godini naučite da kažete „ne“. Dajte prioritete i delegirajte odgovornosti, radite pametno, a ne duže, počnite bolje da upravljate vremenom. Neke odluke u karijeri mogu izgledati kao korak unazad, ali će se pokazati kao dobar potez na duge staze.

Ljubav i porodica

Tajne ljubavne veze biće popularne kod Vaga 2022. godine. Ljubav na prvi pogled vrlo je moguća ali imajte na umu da se iza nje krije nešto. Previće idealizujete stvari i zaljubljeni ste, što može dovesti do razočarenja ako ne napravite pametan izbor partnera. Verovatno ćete se upustiti u avanturu. Oni koji su u vezi mogu da očekuju takmičarski duh, čai i izazove od partnera, što će njihovu ljubav ali i život učiniti zanimljivijim. Početak godine može biti praćen blagom tenzijom i stesom u ljubavnom životu, ali će od marta biti mnogo bolje, kada se očekuje veća ravnoteža i razumevanje.


2022. će takođe biti ispunjena događajima vezanim za puno ljubavi i braka. Izbegavajte donošenje ljubavnih odluka od 10. maja do 3. juna. Ako ipak odlučite da prekinete vezu, ne dozvolite da se završi lošim rečima, uvredama i patnjom Dajte sebi vremena da se oporavite, a onda se otisnite u otvorene vode. Ovo je godina kada možete očekivati neočekivano.

Zdravlje

2022. je godina kada će Vage konačno preći veliku psihološku barijeru i u tom procesu uspostaviti sasvim drugačiji odnos sa sopstvenim telom i duhom. Znate šta želite, šta vas muči, a šta opušta,pa se više trudite da činite ono što odgovara vašem zdravlju. Redovni pregledi, blagovremeni tretmani i slušanje zdravstvenih saveta pomoći će vam da se sačuvate od većeg problema. Tokom godine, prema proleću, vaša vitalnost će se povećate i imaćete dovoljno energije da postignete sve što želite.