Udala se i otpočela novi život: Evo kako danas izgleda Šabanova Cuca, objavila sliku sa venčanja (FOTO)

|

Pevačica Ivona Negovanović Cuca nedavno je pokazala svog supruga, koji je javnosti nepoznat, sa kojim je u braku dve godine.

Nekadašnja takmičarka “Zvezda Granda” objavila je pre izvesnog vremena na Instagram nalogu fotografiju sa svojim suprugom.

Bivša ljubavnica Šabana Šaulića se nakon prerane smrti muzičara povukla iz javnosti. U periodu nesreće koja je zadesila porodicu kralja narodne muzike ona je dala nekoliko intervjua, vezane za odnos sa pevačem, a onda se sklonila od medija, od svih.

Verovalo se da Ivona tuguje, međutim, ubrzo 2020. godine saznalose da se udaje. Fotografije veselja je objavila na svom Instagram profilu, a svi, pa čak i oni sa oštrim okom mogli su se složiti da je na njima ona srećna.

Kraj svog novog izabranka Cuca je stavila do znanja svima da je pronašla srodnu dušu, a da su emocije prema Šabanu prošlost.

Dok je Šaban bio živ pričalo se mnogo o njihovom odnosu. Postoji i jedna Šabanova izjava kojom on odbacuje spekulacije.

– Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu.

Cuca na tu temu nije ostala nema, već je stalno govorila da su prijatelji, kao i da joj je žao što je zbog nje on doveden u nezavidan položaj.

Šta se zaista dogodilo između njih ostaće zauvek tajna jer bivša ljubavnica Šabana Šaulića sada živi drugi život i ne želi da se osvrće na prošlost.

Izvor: story.rs