Potopljen splav Vesne de Vinče: Evo kako se spasila i izbegla najgore – “Meni je svaki dan neizvesnost” (FOTO)

|

Vesna de Vinča već više od deceniju i po živi u svojoj kući na vodi, tačnije splavu. Iako spremna na sve vremenske neprilike, njoj se desilo da zamalo nije mogla da napusti svoj dom. Kada je novinarka i vlasnica kompanije “Mis Ju” krenula na jedan modni događaj, bila je zarobljena, a voda joj je bila do kolena.

Kako je otvorila vrata svoje kuće na vodi, sve je bilo poplavljeno. Brzo je sve pozatvarala, a kako bi izašla na obalu morala je da se vere po metalnoj ogradi. Komšije su je tada snimile, pa je Vesna postavila snimak uz objašnjenje kako se ponaša kada bude u ovakvim situacijama.

– Meni je svaki dan neizvesnost, odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirće ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože – izjavila je Vesna i sebe nazvala Spartancem.

– Spartanac- to mi je životni princip! Krenula sam skockana na reviju Bate Spasojevića, spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela – kazala je novinarka.

Izvor: kurir.rs