Evo šta će raditi učesnici Zadruge nakon gubitka glavnog izvora prihoda: Svi su u velikom problemu

|

Direktor i vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, sinoć je izdao zvanično saopštenje i otkrio da će za 10 dana ukinuti Zadrugu. Nakon šest sezona rijaliti u Šimanovcima se gasi, a njegova objava odjeknula je u javnosti što je izazzvalo lavinu komentara na temu učesnika i njihove budućnosti.

Prema mišljenju gledalaca, pošto su “u Zadruzi jeli i pili za džabe i uzimali honorar”, pitanje je čime će se učesnici baviti nakon kraja Zadruge 8. juna.

Zorica Marković je pevačica koja će svakako nastaviti da se bavi pevanjem, ali i ugostiteljskim poslom, Lepi Mića, koji je već deset godina deo Pinkovih rijalitija se isto tako bavi pevanjem, baš kao i Mikica Bojanić, koji se pre Zadruge bavio i vožnjom šlepera po inostranstvu.

U problemu su učesnici koji nisu imali zanimanje pre učešća u Zadruzi – Zvezdan Slavnić ne zarađuje godinama na pošten način i bio je u zatvoru zbog krađe. Imao je i problema sa kockom i dugovima, zbog čega je i ušao u rijaliti.

Ana, koja ima mnogo veći honorar od svog supruga, uspešno je vodila i salon lepote, tako da će sigurno proširiti biznis. Zvezdanova ljubavnica Anđela Đuričić ima frizerski salon u Herceg Novom, njena porodica izdaje apartmane, a prošle sezone joj je bio plan da napravi salon u Beogradu.

Maja Marinković je učestvovala u pet sezona Zadruge, ali zbog kazni nije zaradila mnogo novca, pa zavisi od svog oca Takija i reklama na Instagramu, što će joj sigurno biti izvor prihoda nakon ukidanja rijalitija.

Aleksandra Nikolić je bila promoterka i animir-dama u zemlji i inostranstvu, a tokom veze sa Dejanom Dragojevićem snimala je klipove za Jutjub. Aleks je dobijala novac i od fanova, priznala je da bi htela da upiše programiranje, jer želi da zaradi mnogo novca.

Njen dečko Filip Car, koji ima završenu samo osnovnu školu, pre prvog učešća u Zadruzi je radio kao obezbeđenje po klubovima na hrvatskom primorju, a u pauzi između sezona Zadruge je uglavnom izlazio. Za sada nije poznato čime će se on baviti nakon izlaska, ali često je napominjao da želi da se vrati u rodnu Crikvenicu i tamo nastavi život.

Nekoliko aktuelnih učesnika ima zanimanja od kojih su zarađivali pre Zadruge, dok drugi nemaju dan radnog staža.

Anita Stanojlović je profesionalna šminkerka, Bilal Brajlović je influenser, DJ Tamaris je radila u apoteci i bila di-džej, Miljana Popović je glumica, Lazar Čolić Zola je di-džej, Jovana Tomić Matora ima kafić, Miljan Vračević je šofer u Hitnoj pomoći, Žana Đorđević se bavila ugostiteljstvom, a Marko Marković modelingom.

Marko Petrušević Petrući je prestao da se bavi pevanjem, pa je novac zarađivao na građevini. Ivan Marinković će sa verenicom Jelenom Ilić će zarađeni novac uložiti u neki biznis. Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i Predrag Lazić Peca su novac zarađivali preko TikTok-a.

Izvor: mondo.rs