U ovoj luksuznoj vili žive Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj: Na sred dvorišta bazen i palme

|

Anastasija Ražnatović sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom čeka svoje prvo dete, kako je par već otkrio oni će dobiti devojčicu. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće, a trenutno se nalazi u Španiji, gde živi njen izabranik.

Fudbaler je za svoju verenicu za rođendan priredio divno iznenađenje. Iznenadio je Anastasiju tortom, balonima, plišanim igračkama, – Volim te – napisala je Anastasija u opisu fotografije, a video se i delić raskošnog doma u kom žive Nemanja i Anastasija u Sevilj.

Ona je često snimala kako provodi vreme u Sevilji, a njeni pratioci su ostali zaprepašćeni delovima luksuzne kuće. Svoje ljubavno gnezdo su svili u luksuznoj vili, a visoka betonska ograda im garantuje maksimalnu privatnost.

Osim toga, u dvorištu njihovog doma se nalazi i veštačka trava na kojoj Nemanja voli da vežba omiljene fudbalske pokrete. A takođe, tu je i bazen u kojem može da se odmori i predahne nakon napornih treninga.

Nemanja Gudelj je jedan od naših najuspešnijih fudbalera, koji trenutno igra za špansku Sevilju, a i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije.

Naš reprezentativac nije ljubitelj noćnog života i ne voli skandale, međutim ranije bio povezivan sa pop zvezdom i Anastasijinom koleginicom, Sanjom Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a onda je pre par meseci potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.

Ovaj fudbaler obožava tetoviranje, pa mu je celo telo prekriveno tetovažama. Poslednju tetovažu uradio je u Sevilji – tri krsta na leđima.

Anastasijin izabranik se nalazi u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera, a njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra.

Izvor: kurir.rs