Ove godine “Paradajz turizam” počeo ranije: Urnebesna slika zaprepastila sve, umesto paštete poneli ovo (FOTO)

|

“Paradajz turisti” – fraza koja se javlja na Balkanu s prvim planiranjem mora i opstaje sve do kraja leta, nije zaboravljena ni ove godine. Dokaz tome je slika koja je objavljena na Instagramu.

I dok mnogi ljudi u tajnosti idu u na letovanje u takvom stilu, drugi se baš i ne stide da objave da su sa autom punim hrane, među kojima je i nezaobilazni paradajz, krenuli na more, jer, zašto da ne.

“Počeo luks paradajz turizam. Samo Jadran, vruć vetar i miris soli”, stoji u objavi fotografije koja je objavljena na Instagram stranici “sav_taj_ludi_balkan”.

Na slici se vidi da je pored glavnog aktera – paradajza – tu i par konzervi mesnog nareska i hleb.

“Šta fali? Malo sira?”

Mnogi su se šalili ispod fotografije koja se deli društvenim mrežama, međutim bilo je i onih koji su veoma ozbiljno shvatili situaciju, te su napisali da ne vide čemu tolika atrakcija oko pradajza.

“Meni je ovo sasvim ok, kao i da jedem u restoranu. Bitno je da smo na moru, šta i gde se jede je zadnja stavka koja treba nekoga da zanima”, “Meni je ovo ok, ali zašto na plaži”, “E, frljaš se s mesnim nareskom, a šta ćemo mi koji nosimo paštetu?”, “Pa nema mi ništa slađe kad posle omazane paštete pojedem krofnu na plaži…”, “Sta fali ovome?”, neki su od komentara.

Takođe, na komentar da “fali još malo sira”, mnogi su se nadovezali te su u šali napisali:

“Bogme ovde fali i slaninica!”, “I luk i luk”, komentarisali su ljudi.

Izvor: blic.rs