Kiša lije, trolejbus prokišnjava a potez vozača je hit: Do sada neviđena scena u beogradskom prevozu (FOTO)

|

Građani koji koriste javni prevoz često su svedoci raznih scena iz autobusa i trolejbusa, ali ovako nešto do sada je neviđeno. Već je uobičajena situacija da šofer drži volan i telefonira, ali da jednom rukom drži kišobran a u drugoj volan retko se viđa.

Na instagram stranici Moj Beograd, juče je osvanuo snimak iz trolejbusa na liniji 41, na kojem se može videti kako se vozač skriva od kiše uz pomoć kišobrana.

Snimak traje svega par sekundi, te nije poznato koliko dugo je šofer ovako upravljao vozilom. Da li je to bilo nešto kratkotrajno ili ne, nije poznato. I da li je problem bio možda u prozoru ili nečem drugom, takođe se ne zna.

Beograd je juče u kratkim vremenskim periodima bio pogođen pljuskovima i grmljavinom, koji su doprineli da se određene ulice poplave. Saobraćaj se odvijao otežano zbog gužve i poplavljenih ulica, a oni koji su uspeli da uđu u gradski prevoz, dugo su čekali kako bi prešli većinu ulica i mostova.

U gradskom autobusu je očigledno prokišnjavalo, kada je vozač raširio kišobran u toku vožnje, kako bi se sakrio od kiše, ali to ga nije sprečilo da nastavi sa vožnjom.

Izvor: espreso.co.rs