U jeku romanse sa biznismenom, Jovana objavila sliku pokojne svekrve: “Bila bi ponosna na mene”

|

Voditeljka Jovana Jeremić često je isticala koliko je vezana za bivšu svekrvu, majku nekadašnjeg supruga Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerku Leu. Zorica je preminula pre par meseci, zbog čega je Jovana bila potpuno slomljena, a uz nju je bila do poslednjeg daha.

Jeremićeva je sada, u sred ljubavne priče sa novim izabranikom, objavila sliku na kojoj je Zorica svira klavir, pa poručila:

“Moja voljena svekrva, bila bi ponosna na mene večeras! Sve je dala od sebe da uspem i postanem ovo što sam danas – Ostvarena žena. Nedostaješ, Zoko moja, za sve što je došlo. Znam da me od gore bodriš. Hvala ti za svu žrtvu, za sve vreme koje si uložila u mene čuvajući mi Leu. Zauvek ću te voleti i uspomena na tebe će živeti večno”, poručila je Jovana.

Nakon što su u javnost izašle fotografije Jovane Jeremić sa 14 godina starijim biznismenom, voditeljka je otkrila detalje o svom novom partneru koji se zove Dragan.

“Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje objavljujem nastale su iste večeri kada i one koje su procurele u medije”, napisala je ona i dodala:

“U nedelju 10. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima i ćerku, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino”, rekla je Jovana Jeremić.

Izvor: telegraf.rs