“Naša Prija je na privremenom radu u Srbiji”: Hrvati svojataju Prijovićku – Novim obraćanjem uzdrmali javnost

|

Mlada zvezda Aleksandra Prijović na svom poslednjem koncertu u u Zagrebu doživela je neprijatnost u bekstejdžu kada se našla na meti manijaka.

Hrvatski “Večernji list” pisao je o tom incidentu u tekstu s naslovom: “Neugodan incident obilježio je koncert hrvatske pjevačice iz Bijelog Samostana, Aleksandre Prijović”. Aleksandru su okarakterisali kao “hrvatsku pevačicu na privremenom radu u Srbiji”.

“Neprijatan incident obeležio je poslednji koncert hrvatske pevačice iz Belog Samostana (Manastira) Aleksandre Prijović. Prija, koja se nalazi na privremenom radu u Srbiji, održala je u svojoj otadžbini, svojoj rodnoj zemlji Hrvatskoj, pet uzastopnih koncerata koje su posećivali i stari i mladi i nikome do večeras nije pala dlaka s glave”, stoji u članku hrvatskih novinara.

Podsetimo, na petom zagrebačkom koncertu, muškarac sa inicijalima G.G. R. (65) uspeo je da zaobiđe nekoliko prstenova obezbeđenja u areni i da dođe do same pevačice, koju je hteo da je poljubi silom. U tome nije uspeo jer je uz upotrebu fizičke sile izbačen napolje iz dvorane, a policija je tada postupila po dužnosti i zakonu.

Izvor: alo.rs