Turista podelio astronomski račun za Cedevitu na Hvaru, usledile burne reakcije: “Šta naručuješ ako nisi voljan da platiš?”

|

Na društvenoj mreži Reddit krenula je rasprava oko računa u kafani na Hvaru, i koliko su cene u poslednje vreme drastično skočile.

“18 kuna (što je 280 dinara) za Cedevitu?! Bilo je osam kuna (130 dinara) prije par godina. Euro je sve upropastio”, požalio se autor objave na Redditu.

Kako to uvek biva, nakon ovakvih objava krenu da se masovno ređaju razni komentari korisnika pomenute društvene mreže.

“Jeste li na Hvaru ozbiljno platili manje od sto kuna? I još uvek se žališ? Cedevita je 10 godina koštala 130 dinara, a bez računa, neko ga je zvao na “proveru rijalitija”.

“Kupite Kolu i Cedevitu drugi put u prodavnici i sedite na zidić sa pogledom na more”, napisao je ispod objave jedan od učesnika rasprave.

“Cedevita je godinama 12 do 14 kuna (od 200 do 220 dinara), šta više za osam kuna možete popiti bilo gde, čak ni mineralnu”, ispravio ga je drugi korisnik.

“Hajde, zaokruženo je, dobro je”, hrabri ga neko.

“Pa šta naručuješ ako nisi voljan da platiš, nije ti konobar naredio da uzmeš dva soka za 800 dinara. Ali da, u pravu ste, zaista preskupo”, uputio mu je jedan korisnik kritiku, ali i razumevanje.

Izvor: mondo.rs