Prvi muž nije hteo da viđa dete, drugom je pripalo starateljstvo: Sinovi su najveći ponos Maje Nikolić (FOTO)

|

Pevačica Maja Nikolić udavala se dva puta, a iz dve bračne zajednice ima sinove Novaka (24) i Lazara (15). Nekada je Maja bila vrlo popularna pevačica koja je pobrala brojne nagrade sa muzičkih festivala, ali poslednjih godina retko je prisutna u javnosti.

Maja nije imala sreće sa izborom životnih partnera. Njen prvi suprug Mirko Šćepanović godinama je odbijao ne samo da plaća alimentaciju već i da viđa sina Novaka, koji je dobio ime po njenom ocu. Bivši supružnici dugo su vodili sudski postupak, a za to vreme Maja je sama brinula o dečaku.

Mlađeg sina Lazara dobila je u braku sa biznismenom Vukom Kandićem, sinom nekada popularnog harmonikaša Bata Kande. Sud je odlučio da dečaka na starateljstvo poveri ocu, a Maji je određena alimentacija koju je svakog meseca morala da plaća za izdržavanje deteta.

Bez obzira na sve, Maja nije odustajala od sina. Nastavila je da vodi borbu da joj se dečak vrati, u čemu je na kraju i uspela.

“Biti mama nije lak poziv, ali je najlepši. Moji sinovi su dobra deca i uvek smo sve, i lepo i ružno, prolazili zajedno. Ne sećam se da su mi zamerali jer sam uvek tu da ih saslušam i da se dogovorimo. Uvek sam poštovala njihove stavove, trudila se da ispoštujem njihove želje i bila im vetar u leđa”, ispričala je nedavno Maja Nikolić.

Izvor: hellomagazin.rs