Svi se pitaju zbog čega Jelena nije želela koleginicu Anu Radulović na svadbi: “Ne znam zašto nisam pozvana, to je pitanje za nju”

|

Jelena Pešić i Mladen Vuletić venčali su se danas u jednom beogradskom restoranu, a sa spiska zvanica izostala je njena koleginica Ana Radulović, te su se mnogi pitali šta je razlog za takav gest.

“Ne znam zašto nisam pozvana, nisam dobila pozivnicu. Mnogi su me pitali zbog čega, ali kako ja da znam? Mislim, to nije pitanje za mene, nije moja svadba, to je pitanje za nju”, rekla je Ana Radulović za Republika.rs.

Iznenađenje je još veće tim pre što je Jelena upravo u emisiji “Pitam za druga” koju je vodila sa Anom i Pandom upoznala svog sadašnjeg supruga Mladena Vuletića, a svi se pitaju zbog čega Pešićka nije želela Anu na svojoj svadbi.

Inače, mladenci su svadbu iskoristili kao idealan trenutak da svima saopšte pol bebe koju nosi Jelena. Naime, Naime, Jelena je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom Mladen drži balon u ruci, a kada je balon pukao iz njega su izašli mali baloni roze boje pa se može zaključiti da novopečeni mladenci postaju roditelji jedne devojčice.

Izvor: republika.rs