Svi detalji Slobine ženidbe: Mlada u raskošnoj venčanici, narandžasti bidermajer – Posle venčanja se oglasile Slobina majka i tašta

|

Pevač Slobodan Radanović i njegova izabranica Jelena krenuli su u manastir Svete Trojice u Dubnici gde će obaviti venčanje. Jelena je za ovu priliku obukla belu haljinu do članaka sa karnerima, koju je uparila uz dugački beli veo i salonke u istoj boji, dok je Sloba odabrao svečano odelo u crnoj boji. Svi su primetili neobičan bidermajer do narandžastih ruža, koji su simbol želje i strasti.

Venčanje je održano u užem krugu porodice, a Slobina majka Draginja presrećna je zbog nove snajke.

“Prezadovoljna sam mladom. Zna da kuva, sve zna”, rekla je Draginja Radovanović, koja od Slobe i Jelene očekuje unuče.

Tašta Slobodana Radanovića Beba Đuričanin ponosna je što se njena ćerka Jelena udala za pevača sa kojim se zabavlja poslednje tri i po godine. Ponosna majka ne krije da je za njihovu porodicu današnji dan poseban.

“Danas je za nas veoma lep i srećan dan. Presrećna sam i preponosna. Sve je lepo organizovano, a najvažnije je da su mladenci zadovoljni i da se vole. Sloba je divan i vaspitan mladić, a moja ćerka je danima bila uzbuđena zbog venčanja. Srećna je i voljena, a danas naročito. To je njihov dan”, rekla je Beba.

Inače, u vezi Slobinog venčanja postoji jedna neobična podudarnost, a to je da su se pevač i njegova bivša žena Kija Kockar venčali takođe 14. dana u mesecu. Doduše, u pitanju je bio maj, ali su se mnogi zapitali kako je moguće da je Radanović izabrao baš ovaj dan.

Izvor: kurir.rs