Suzana Mančić živi u luks stanu od 175 kvadrata u centru Beograda: Ipak, zbog jedne stvari, Grk Simica radije odseda u hotelu

|

Nekadašnja Loto devojka, pevačica i voditeljka Suzana Mančić stanuje u strogom centru Beograda u zgradi koja se nalazi odmah pored Beograđanke. Tu se doselila pre više od deset godina. S obzirom da je zgrada građena daleke 1956. godine, Suzana je morala da uloži mnogo truda i finansija u renoviranje svog doma.

“Promenila sam apsolutno sve: parket, stolariju, instalaciju, za šta su majstorima bila potrebna puna četiri meseca. Tada sam, na sreću, imala para, pa sam mogla to da finansiram. Ali ovaj pogled preko tornjeva Vaznesenjske crkve, krovova Vlade i zastave Srbije, pa sve do mostova na Savi, bio je vredan mog truda”, ispričala je Suzana.

“Stan je prostran i sunčan, dvostrano je orijentisan i ima tri terase prepune cveća. Sve sama negujem, ali nažalost, slabo mi uspeva jer je u centru grada veliko zagađenje. Da ne pominjem letnje temperature, od kojih su mi sve ruže propale. Na terasi koja gleda na crkvu svako jutro pijemo kafu, a to je i kutak moje ćerke Natalije”, dodaje Mančićeva.

Suzanin dom prepun je nasleđenih stvari, ali i oni kupljenih dok je živela u Rusiji. Police su prepune knjiga, porcelana, srebrnine, a na zidovima su okačene mnogobrojne umetničke slike.

Voditeljkin verenik Simeon Ocomokos ranije je rado dolazio u Suzanin dom, ali sada uglavnom odseda u hotelu. Na takvu njegovu odluku uticala je jedna neobična situacija koju nam je Suzana kroz smeh prepričala.

“Simici se najviše sviđaju pogled sa terase i trpezarija. Obožavao je tu da sedi i doručkuje. Sve dok nisam uhvatila mačku kako lapa njegov puter. Onda mi je rekao: “Mančić, da ja ipak idem u hotel?” sa osmehom prepričava Suzana.

Izvor: blic.rs