Suprugu Saše Matića retko viđamo u javnosti: U braku su skoro 20 godina, evo kako ona izgleda (FOTO)

|

Saša i Anđelija Matić ove godine obeležavaju veoma bitan jubilej, dvadeset godina srećnog i lepog braka.

Jedan od naših najpopularnijih pevača je svoju suprugu upoznao na početku svoje karijere, pre nego što je postao slavan.

‒ Zajednički prijatelj „kumovao“ je našem susretu. Upoznao nas je posle jedne svirke i od tog dana se nismo razdvajali ‒ rekao je Saša ranije.

On se svojoj supruzi udvarao tako što joj je pevao pesme Kemala Montena, koje je najviše volela, a nije mu trebalo mnogo vrmena da je zaprosi.

‒ Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate najpre prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, nekog ko će vas podržati u ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu, za ceo život.

Uprkos velikoj Sašinoj popularnosti, oni vode normalan život, daleko od očiju javnosti. Vole da putuju, druže se sa svojim prijateljima, a pre svega veliku pažnju posvećuju ćerkama Aleksandri i Tari.

‒ Brak negujemo ljubavlju, jer je porodica nešto najsvetije za mene. Uvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati kako bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. I dalje se trudim da je osvojim, kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i verujem da će tako biti do kraja života ‒ rekao je pevač koji je otpevao neke od najlepših i najtužnijih pesama, ali u privatnom životu zna samo za radost i sreću.

Izvor: hellomagazin.rs