Dnevni horoskop za 3. mart 2023. Bikovi, otisnite se u nepoznato – isplatiće vam se

|

OVAN

Ovnove očekuje početak dobre poslovne saradnje, mogu da računaju na podršku uticajnih ljudi. Finansijsko stanje je povoljno, moguć je priliv novca. Popodne uživanje u druženju sa prijateljima i voljenom osobom. Nemojte da se iznenadite ako dobijete neke poklone ili vam partner priredi iznenađenje. Više šetajte.

BIK

Prilika za dogovore o dugoročnoj saradnji sa novim partnerima, mogući projekti sa dobrom perspektivom. Otisnite se u nepoznato, isplatiće vam se. Nesuglasice sa voljenima su danas posebno naglašene, niste uvek spremni na kompromis. Veče će vas obradovati lepim vestima iz daleka, kao i susretima sa ljudima koji su vam nedostajali u poslednje vreme. Pod stresom ste.

BLIZANCI

Iskoristite prvu polovinu dana, ona vam je najpovoljniji i najperspektivniji deo. Moguće su zanimljive ponude. Ako u ovom trenutku odlučite da promenite posao, nećete se kajati. Popodne ćete biti prinuđeni da preispitate svoje ponašanje prema partneru. Mnogi Blizanci će shvatiti gde su pogrešili i učiniće sve da ne ponove greške u budućnosti. Zdravlje dobro.

RAK

Za mnoge Rakove ovaj dan donosi promene važne za budućnost. Odnosi sa drugima se menjaju, ponašate se otvorenije, ne krijete osećanja, zbog čega će vas kolege više poštovati. Veče je rezervisao za porodične poslove, lako sve dovodite u red i završavate obaveze. Bez promene u ljubavi. Moguća kostobolja.

LAV

Očekuju vas neke poteškoće u radu, ali bez brige, sve ćete rešiti. Dobar dan za udruživanje snaga – plodna saradnja pružiće vam priliku da brzo povećate prihode. Postoji velika verovatnoća kašnjenja, nekih kvarova ako putujete. U popodnevnim satima, posvetite maksimalnu pažnju voljenima, to im je potrebno. Ojačajte imunitet.

DEVICA

Poželjno je da smanjite troškove, odustanete od naprasnih kupovina. Štedljivost bi mogla da vam pomogne da izbegnete mnoge nevolje, i to ne samo finansijske. Budite oprezni pri sklapanju poslova, ne verujte onima koji obećavaju zlatne planine. U ljubavi je bolje da odložite razgovor o starim problemima. Danas vam ne prija fizička aktivnost.

VAGA

Veoma povoljan dan za poslovne pregovore, neformalne sastanke, društvene događaje, komunikaciju sa prijateljima i voljenim osobama. Odlično ćete se provesti i uspeti da se dogovorite o važnim pitanjima. Nešto je gora situacija sa sprovođenjem planova – tu mogu nastati poteškoće. Moguća su nova romantična poznanstva sa dobrom perspektivom. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Dobar dan za samostalan rad. Sve dok vas niko ne ometa, uspešni ste, rešavate brojne probleme, uključujući i one najteže. Izbegavajte saradnju s drugima. Previše značaja pridajete tuđim rečima, ali ne iznosite svoje mišljenje, smatrate da su rasprave beskorisne. Ovo zatvaranje nije dobro po vas. Potreban vam je aktivan odmor.

STRELAC

Moguće su značajne promene u profesionalnoj sferi, biće prilike za osvajanje novih visina. Verovatno ćete dobiti važne informacije vezane za posao. Što se ljubavi tiče, dan je veoma povoljan. Verovatna su brojna zanimljiva poznanstva, nisu isključeni ni sastanci koji će vam promeniti život. Ostavljate neodoljiv utisak na ljude oko sebe. Osećate se dobro.

JARAC

Dobar dan da ojačate poziciju na poslu, steknete status i dobijete podršku ljudi koje ranije niste smatrali svojim saveznicima. Moguće je uvođenje novih metoda rada ili kadrovske promene. U prilici ste da pomognete ljudima u teškoj situaciji, vaš savet je dragocen. U popodnevnim satima moguć šoping sa voljenom osobom. Pijte više vode.

VODOLIJA

Veoma povoljan dan za komunikaciju sa voljenima, rešavanje brojnih pitanja, čak i najsloženijih. Otvoreno pričate o svojim osećanjima. Nemojte da sumnjate da nećete biti dobro shvaćeni. Moguć početak romanse koja će igrati važnu ulogu u vašem životu. Takođe, dan je pogodan za rešavanje finansijskih pitanja. Čuvajte se.

RIBE

Postoji šansa da pronađete ljude koji će vam ne samo pomoći u realizaciji planova, već i otvoriti nova vrata za vas. Biće prilike da naučite nešto novo i korisno, da proširite svoje vidike. Dobar dan za obnavljanje starih veza, posebno ljubavnih. Unosite više vitamina.