Supruga Aleksandra Šapića spakovala decu i napustila porodični dom: “Dok se baviš time, ja ovde neću da živim”

|

Supruga Aleksandra Šapića može se pohvaliti izuzetnom lepotom. Istovremeno Milica Šapić je osoba u čiju inteligenciju ne treba sumnjati. Shvativši da će njen suprug da se bavi politikom što će pored bonusa čitavoj porodici doneti i nevolje ona je rešila da spakuje kofere i sa decom se odseli iz zemlje.

O čemu se tu tačno radi i kada se to dogodilo pojasnio je bivši vaterpolista i zlatni reprezentativac u jutarnjem programu Happy TV. Njegovo obrazloženje odgovor je na pitanje Milomira Marića zašto u toku tragedije sa OŠ “Vladislav Ribrikar” nije bio u Srbiji.

“Moja žena već osam godina živi i radi u inostranstvu, ja o tome nikad nisam pričao. Nije želela da živi ovde dok se ja bavim politikom. Rekla mi je “dok se baviš time, ja ovde neću da živim”. Mogao sam da se razvedem, onda bih decu viđao još manje. I kad god mogu, idem kod moje žene i dece, jer su bili prvomajski praznici i bio sam tamo. Oni nisu mogli da dođu ovde”, ispričao je Šapić, čime je šokirao čitavu javnost.

Supruga Aleksandra Šapića uradila je najbolju stvar za porodicu, a da li će to na duže staze biti dobro i za njen brak sa bivšim vaterpolistom, pokazaće vreme. Šapić nije otkrio gde mu žive supruga i deca, ali prepostavlja se da je u pitanju Trst, gde gradonačelnik Beograda poseduje nekretninu.

Izvor: story.rs